Er Zijn Een Aantal Nieuwe Samsung Galaxy Note 9 Versies Uitgebracht

De Galaxy Note 9 White-kleurvariant is al vele dagen in de lekken en na de Cloud Silver-kleurvarianten heeft de Zuid-Koreaanse Giant nu de nieuwe Sneeuwwit-kleurvariant in Taiwan geïntroduceerd. Een mobiele telefoon kopen gaat daar makkelijk en het toestel is al verkrijgbaar in de varianten Midnight Black, Lavender Purple en Metallic Copper, samen met een bijpassende S Pen en de Ocean Blue kleuroptie met Yellow S Pen. Aangekondigd in de maand augustus van dit jaar, kwam het apparaat met een groot 6,4-inch display met Corning Gorilla Glass 5 bovenop. De tijden dat iedereen een samsung s7 los toestel kocht zijn dus definitief voorbij.

Samsung Heeft Een Aantal Nieuwe Telefoons Uitgebracht In de Note Versies

Met Kerstmis en Nieuwjaar niet zo ver weg, heeft Samsung deze nieuwe Snow White-editie officieel gemaakt en zal deze beschikbaar zijn in een 128-GB-variant die vanaf december exclusief voor de Samsung Experience Hall, Samsung Mall, Samsung Smart Pavilion en Chungha Telecom verkocht zou kunnen worden. prijs van NT $ 30.900 (ongeveer Rs 70.500) en degenen die vóór 31 december bestellen krijgen een gratis limited edition Wireless Fast Charge Charger van NT $ 1.190.

Het Scherm Van De Galaxy Note Is Van Topkwaliteit

Met een Super AMOLED-scherm met resoluties van 1440 x 2960 pixels, zal de Galaxy Note 9 worden geleverd met een always-on display dat voldoet aan HDR10. Er is een Snapdragon 845 SoC-chipset voor deze Note en is beschikbaar in 6 GB en 8 GB RAM-opties, samen met 128 GB en 512 GB ROM-varianten. Er is ook een microSD-kaartsleuf om het geheugen tot 512 GB uit te breiden via microSD-kaartsleuf. We kunnen ook de Dual 12 MP + 12 MP camera aan de achterkant vinden samen met de 8 MP selfie camera aan de voorkant.